måndag 20 september 2010

Lugi fun bus

Helgen bjöd på en spektakulär bussresa till Sveriges blåsigaste och mest främlingsfientliga landskap - Skåne. Resan dit var sansad och de flesta sov när vi passerat Göteborg vid midnatt. Efter matchen på lördagen däremot...

(Matchen i sig behöver inte recenseras ytterligare, kan bara nämna att det är lätt surrealistiskt att få skäll för att man spelar skitdåligt när man leder med 30-0 i halvtid).

Vi lämnade Lund klockan 16 och tre timmars tjejfest urartade snarast - Hitlermustascher, rövtungor och nakna skinkor bejublades samt dokumenterades med bildbevis. Två passande sånger övades in inför vår ankomst till Göteborg, allt för att välkomna herrlaget på bästa sätt. Vår försökskanin Mr. Dinwoodie may be a joy to his mother, men han var fan inte nån glädjespridare under allsången =) Kanske vi ska sjunga snällare sånger nästa gång..?

Krig urartade snarast om de bästa platserna kring partybordet längst bak, och inga tricks var för fula för att testas. Fylletoppen nåddes i Götenetrakten där majoriteten av en köttbullemacka hamnade på golvet och herrtoaletten fick celebert besök av en blondin med sliriga ögon... Närmare Västerås var festen lite avslagen och många sov men låtsades vara vakna. Det är ingen skam att däcka efter en match och åtta timmars festande! Faktiskt.

Inga kommentarer: