söndag 6 juni 2010

Hybris

Lördag betyder inte bara match - det betyder fest också! Själv anslöt jag senare och missade grillmiddagen, men ingen skada skedd. Stämningen på klubben var hög, kön till baren längre än vanligt och drinkarna ovanligt flashiga - blandade av en bartender mer inställd på sin egen kreativitet än kundernas smakpreferenser... (hybris no.1).

Ju längre kvällen led, desto mer övertygade blev vi om att en efterfest var av nöden, och det tog inte lång tid att få med Berg och Henna till syrrans pent house. Genom intensiv kommunikation kunde vi även lura dit Lilla B med sällskap. Vem tackar nej till rosé, Fanta och amerikansk fotboll i köket? Berg gjorde sitt bästa för att demonstrera bästa kroppsposition medan lilla B var en något disträ quarterback med fokus på annat än bollen. Efter 04 urartade aktiviteterna lite och övergick till akrobatik på balkongen, då någon deklarerade sig vara jävligt bra på att hjula (hybris no.2), men inte lyckades imponera alls. Vid det här laget hade både Blondie och Stora B dykt upp för att ta del av diskussionen om fulraggning av typen du vet ju att vi kommer ligga med varandra, så det kan lika gärna bli idag (hybris no.3), och outandet av homoerotiska fantasier om medspelare (kvällens roligaste!).

Till slut insåg vi att resten av festen bestod av hånglande par som förmodligen tyckte att vår närvaro var som en böld i röven, alltså lättade vi och begav oss hemåt. Bra kväll. Dessutom är man ju sjukt nice, tydligen.


ps. Jag och Berg var rörande överens om att man får lämna sin partner för Dimitri Szarzewski - även om man är lesbisk. Känns bra med en tankens själsfrände.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Haha, vilken jäkla hybris-kväll! Love U long time :)

Unknown sa...

Ja jävlar vilken kväll! hahaha

Monika sa...

Fasiken låter som man missat nått... måste man vänta tills nästa års grillfest för att få vara med om nått dylikt...